faq

Spørsmål og svar vedrørende Unnis Aktivitetsferie

1. Er det en fast gjeng som reiser på Unnis Aktivitetsferie?
Svar: Noen kjenner hverandre fra tidligere ferieturer, men det er alltid mange som reiser for første gang. Det er hele konseptet at man nettopp kan reise uten å kjenne noen. Alle som reiser på de ulike turene blir en storfamilie på tur uansett om du har vært med tidligere eller ikke.

2. Hvor gamle er barna som deltar på Unnis Aktivitetsferie?
Svar: Det kommer an på hvor du skal reise.

Høvringen på Rondeheim: ca. 3 – 15 år
Syden: ca. 2 – 18 år
Noen av barna er under 2 år.

3. Er det bare mødre som reiser med Unnis Aktivitetsferie?
Svar: Nei det er det ikke, for hvert år øker antall fedre.

4. Kan man komme som par?
Svar: Nei, dette er kun ferier for dere som reiser alene med barn.

5. Er dette typiske sjekketurer?
Svar: Dette spørsmålet får Unnis ofte. Unnis Aktivitetsferie er basert på at barna skal ha en flott ferie og glemme litt av hverdagen hjemme. Når barna trives har de voksne det bra. Mange finner venner for livet både av de voksne og barna. Selvfølgelig er det noen som finner hverandre, men da faller det naturlig. Her har du muligheten til å øke ditt nettverk i tillegg få en litt mer avslappet ferie enn hvis du skulle reise helt alene med barna. Foreldrene bytter på å passe hverandres barn, hvis man ønsker noen timer for seg selv.

6. Deler familiene rom?
Svar: Nei alle familiene får eget rom. Det hender at 2 voksne og 2 barn som kjenner hverandre, deler en 2-roms leilighet i syden.

7. På turene uten barn, er det mange som kjenner hverandre?
Svar: Noen kjenner hverandre fra tidligere turer, men igjen kan du fint reise alene. Det har vært en første gang for alle, du kommer lett i kontakt med de andre, da det er lagt opp til felles måltider og aktiviteter.

8. Hvordan bestiller jeg en reise?
Svar: Alle reisene bestilles via Unnis Aktivitetsferie, enten via e-post eller telefon.

9. Hvordan avbestiller jeg en reise?
Svar: Alle turene må avbestilles via Unnis Aktivitetsferie, inklusiv turene til utlandet.

10. Er det organisert barnevakt på de ulike turene?
Svar: Nei det trenger man ikke, foreldre og barn er sammen hele tiden. Trenger du litt fri til for eksempel å handle alene, er det foreldrene seg i mellom som passer hverandres barn.

11. Bartreff
Svar: Et uformelt treff hvor du har muligheten til å treffe mange som har vært med på ulike turer med Unnis Aktivitetsferie. I tillegg kommer mange nye som aldri har vært med tidligere. Det er ikke noe problem å komme alene. Unni selv er på bartreffene og vil presentere deg for nye og gamle gjester. Det er en første gang for alle, mange knytter nye kontakter og utvider sitt nettverk. Bartreffet krever ingen påmelding.

Bare ta kontakt med Unnis Aktivitetsferie hvis du har flere spørsmål.

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye