Idylliske Parga 2021

Etter 22 år  med reiser for aleneforeldre til Parga, blir det dessverre ikke satt opp et tilbud med barn i 2021.

Etterspørselen er for liten og jeg kan ikke garantere at det blir barn i alle aldre.

Dersom du allikevel ønsker å reise, bestiller jeg gjerne turen for deg. Jeg kjenner Parga veldig godt og kan komme med diverse tips. Send bare en e-post og spør etter priser. unni@unnis-aktivitetsferie.no


Parga er rett og slett et lite gresk paradis
som ligger på vestkysten av Hellas. Den perfekte beliggenheten ved havet og det varierte kystlandskapet med små øyer og bukter er med på å skape øyfølelsen.  Stedet er sjarmerende med romantisk småbyidyll omgitt av frodige, grønne åser og flotte strender. Parga har dessuten beholdt sin opprinnelige greske karakter noe som merkes på når man rusler i gater og på torg. Man kan sitte lenge ved havnepromenaden og kose seg med greske spesialiteter; lenger oppe snor smale gater og smug seg, med butikker, tavernaer og bortgjemte, små barer. Husene er bygget som i et amfiteater rundt den lille havnen og byen passer for familier med barn i alle aldre.

Jeg tapte mitt hjerte til Parga for over 21 år siden, og siden da har jeg tilbrakt hver eneste sommer her som reiseleder for mine utallige koselige gjester. Store og små, besteforeldre, single med eller uten barn. Mange har funnet nye venner og reiser tilbake år etter år, og flere følger med.

Pargas egen hjemmeside: www.parga.com

Fine strender
Parga har mange gode strender. Bystranden Krioneri ligger midt i byen; rusler du imidlertid litt bortover mot enden, så finner du nok et sted litt for deg selv. I utkanten  av byen ligger  stranden Valtos i naturskjønne omgivelser. Hit kan du gå til fots eller med båt 5 min. Det går daglig båter til Sarakiniko beach og Lichnos beach, mindre strender og krystalklart vann. Variasjonen av strender er herlig, og du får naturligvis enda flere å velge mellom dersom du leier bil.

Jeg samarbeider med Dalen parkering på Gardermoen, så husk å forhåndsbestille klikk her

Hotellskatt:
1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Forslag til bosteder, sjekk www.apollo.no
Olympic Hotell
Mediterraneo
Bianco
Acropol
Acropol tourist
Gogozotos
Palantino
Angela
Antonis
Olympic studios
Paradise
Acrothea
Bacoli
Lemon Tree
Baywatch

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye