Høsttur til Parga i Hellas 2020

Sted: Parga

Bosted: Parga by

Tidspunkt: 07.-14. september 2020   

Unnis aktivitetsferie inviterer til en uke uten barn.

Parga i Hellas ligger på det greske fastlandet og på vestkysten av Hellas. Et meget sjarmerende sted, flotte strender og muligheter for utflukter til andre øyer.  Parga er et barnevennlig sted med gjestfrie og vennlige innbyggere. Her kan du velge mellom store og små strender, den største er Valtos beach. Det går daglig båter fra Parga havn til bla Sarakiniko beach og Lichnos beach, mindre strender og krystalklart vann.

Husene i Parga er bygget som i et amfiteater rundt den lille havnen. Noen av utfluktene: Båttur til Paxos og Antipaxos, elvevandring, Zagoria, fottur. Vi lander i Preveza etter ca. 3.5 timers flytur, transport til Parga tar ca. 1 time. Det er lagt opp til fast møtested på dagtid og felles måltider på kvelden. Du bestemmer selv hvilke utflukter du ønsker å være med på.

Avreisetider

Avreise 07. september  fra Gardermoen  kl. 07.20
Hjemreise 14. september                          kl. 13.10

Bosteder

Kontakt Unnis aktivitetsferie

E-post: unni@unnis-aktivitetsferie.no

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye