Sommerferie på Oset Fjellhotell 2024

Sted: Oset Høyfjellshotell på Golsfjellet
Tidspunkt: 15. – 21. juli 2024

Unnis Aktivitetsferie har den glede å invitere deg til et hyggelig opphold på Oset Høyfjellshotell 900 m over hverdagen.  Det var på Oset Unnis Aktivitetsferie startet i 1996.

Det blir lagt opp til felles aktiviteter.

Oset
er kjent for sine smakfulle og mettende måltider, fremstilt med de beste råvarene av dyktige kokker og servert av hyggelige servitører …
Du får ekte og «real» hjemmelaget mat. Enten du får servert et måltid eller forsyner deg av vår rikholdige buffet, kan vi nesten garantere at du alltid vil ha litt til.

Hotellet har:

Solarium, badstuer og treningsrom
Innbydende og behagelige fellesareal
Musikk

Osets historie
Det var en gang et bondepar på Gol i Hallingdal. De hadde ikke bare en gård på Gol, men også en støl på Golsfjellet – midt mellom Hallingdal og Valdres. De likte seg godt på stølen. Ja så godt likte de seg på stølen at de bestemte seg for at også andre måtte få anledning til å oppleve det gode livet i høyfjellet.
Sommeren 1880 tok Guri og Peder Narum imot de første sommergjestene på stølen. Tiden går og noen få gjesterom har utviklet seg til det som i dag er Oset Høyfjellshotell. Hele tiden har gjestfrihet, utsøkt mat, kreativitet og god forretningsånd preget driften.
Hotellet er fortsatt i samme families eie og drives i dag av femte generasjon, Gudrun og Per Jørgen. Du kan lese mer om hotellet på www.oset.no

Aktiviteter
Sykkelturer (gode kart og turforslag) Sykler forhåndsleies
Fisketur (ta med stenger – båtutleie pris etter avtale dersom det skal inngå i program)
Fjellturer (varmestugu flere steder på fjellet)
Leie av kano kr 200,- for 1 time + kr 100 hver time / 1 dag kr  (egen initiativ)
Sykkelbåt kr 50,- for 30 min.
Bading i Tisleia

Pris pr. døgn

Kr. 1550,-

Prisene inkluderer: Frokost, matpakke, middag og enkeltromstillegg.

Transport
Kommer du med toget blir du hentet i Gol, mot et tillegg i prisen på kr. 200,- pr. vei.

 

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye