Singel-weekend på Guriset

Sted: Guriset Høyfjellshotell på Golsfjellet
Tidspunkt: 12.-14. mars 2021

Det er mulig å komme 11. mars hvis du ønsker det.

Guriset Fjellstue ble i 1976  overtatt av Lars Hesla.  Han har bygd opp fjellstuen til det høyfjellshotellet det er i dag, men samtidig tatt vare på fjellstuens intimitet og atmosfære.

Guriset Høyfjellshotell ligger  1000 m.o.h på Golsfjellet midt  i hjertet av Hallingdal, med utsikt over halve kongerike. Guriset kan romme  inntil  80  gjester.

De setter gjesten i sentrum, og yter den persolige service som må til for å få et godt opphold. Vi er også kjent for vårt utmerkede kjøkken, som er basert på tradisjonell mat med en moderne vri. Guriset er et godt utgangspunkt for  fine turer i fjellet, enten på ski eller til fots.

Ta gjerne med single venner og venners venner. Har du ikke vært med tidligere, får du garantert nye venner.

Pris

Kr. 2.300,-

Enkeltromstillegg  kr. 300,-

Et ekstra døgn kr. 1150,-

Prisene inkluderer: Frokost, lunsj og middag.

Noen av dobbeltrommene er 2 etasjer, dvs. deler du rom er det en seng i hver etasje.

Transport

Gi beskjed hvis du ønsker å sitte på med noen. Ønsker du å ta toget til Gol, blir du hentet på stasjonen mot et tillegg i prisen.

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye