Vinterweekend 2024

Sted: Oset Høyfjellshotell
Tid:  
29. Februar – 03. mars 2024

Det er mulig å ta kun 2 døgn.

Ledige plasser

Unnis Aktivitetsferie har den glede å invitere deg til et hyggelig opphold på Oset høyfjellshotell 900 m over hverdagen.  Det var på Oset Unnis Aktivitetsferie startet i 1996.
Det blir daglig lagt opp til ski og fotturer. Gruppen sitter ved langbord til alle måltidene.

Oset
er kjent for sine smakfulle og mettende måltider, fremstilt med de beste råvarene av dyktige kokker og servert av hyggelige servitører …
Du får ekte og «real» hjemmelaget mat. Enten du får servert et måltid eller forsyner deg av vår rikholdige buffet, kan vi nesten garantere at du alltid vil ha litt til.

Hotellet har:

Solarium og badstuer
Svømmebasseng
Innbydende og behagelige fellesareal
Dans til levende musikk 6 kvelder i uken
På Golsfjellet er det også to ski- og akesenter, isbane for organisert bilkjøring og område for kjøring med snøscooter. I tillegg ca 200 km med flotte langrennsløyper

Osets historie

Det var en gang et bondepar på Gol i Hallingdal. De hadde ikke bare en gård på Gol, men også en støl på Golsfjellet – midt mellom Hallingdal og Valdres. De likte seg godt på stølen. Ja så godt likte de seg på stølen at de bestemte seg for at også andre måtte få anledning til å oppleve det gode livet i høyfjellet.
Sommeren 1880 tok Guri og Peder Narum imot de første sommergjestene på stølen. Tiden går og noen få gjesterom har utviklet seg til det som i dag er Oset Høyfjellshotell. Hele tiden har gjestfrihet, utsøkt mat, kreativitet og god forretningsånd preget driften.
Etter 125 år er hotellet fortsatt i samme families eie og drives i dag av femte generasjon, Gudrun og Per Jørgen. Du kan lese mer om hotellet på www.oset.no

Ønsker dere større alpinbakker enn Osets bakke, ligger Hemsedal kun 45 minutter unna.

Link til skibakken på Oset: http://www.golsfjelletalpinsenter.no/

Pris 3 døgn
Kr. 5250,-

Pris 2 døgn
Kr. 3500,-
Hund: Kr. 200,- pr. døgn

Prisen inkluderer: Overnatting,  frokost, matpakke, middag og enkeltromstillegg.

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye