Treff på Aker Brygge

Sted: Jarmann på Aker Brygge

Tid: Ikke bestemt

Tidspunkt:

Du er hjertelig velkommen til treffstedet på Aker Brygge «Jarmann»

Jarmann Gastropub er et nytt og spennende konsept på pulserende Aker Brygge som har nærmere 12 millioner besøkende årlig. Jarmann er stedet hvor deilig gastromat møter et rikt utvalg av godt drikke i en hyggelig og uformell atmosfære. Det er reservert bord uavhengig om du skal spise eller ikke.

 

Vi har et sterkt ønske om å gi deg en gastropub med et rikt utvalg av øl både fra inn- og utland og god real pubmat som burgere, Fish ’n chips og Bangers & Mash. Vår kjøkkensjef har også lagt sin sjel i en godt sammensatt meny for de fleste, med flere varianter av forretter, hovedretter og desserter. For ikke å glemme et godt utvalg av viner. Vårt mål er å gi deg en hyggelig og smaksrik opplevelse og at du går hjem med et smil om munnen. Og i magen.
Unnis Aktivitetsferie har reduserte priser på øl og husets vin, oppgi BRYGGEPILS ELLER HUSETS VIN

Hit kan du komme alene, du blir lett kjent med de andre, alle er oppatt av og bli kjent med nye mennesker. Det er en første gang for alle.

www.jarmanngastropub.no

Unni Belseth er selv til stede på treffene.

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye