Parga i Hellas 2024

Idylliske Parga
Tidspunkt: 02. – 16. september 2024

Kun voksne

Ta kontakt dersom du ønsker 1 uke.

Nyt sommerferien i idylliske Parga!

Direktefly fra Oslo, Stavanger og Bergen.

Ønsker du å være en del av gruppen i Parga, reisen bestilles gjennom Unnis Aktivitetsferie.
Så lenge Unnis Aktivitetsferie har ledige reserverte plasser eller andre Apollohotell er ledige , kan du ikke lenger betale deg inn i gruppen hvis du velger et annet hotell som ikke er Apollo.

Ønsker du og avbestille en reise, må dette alltid gjøres direkte til Unnis Aktivitetsferie

Planlegg ferien i god tid, prisene stiger fra januar 2024

Parga er rett og slett et lite gresk paradis
som ligger på vestkysten av Hellas. Den perfekte beliggenheten ved havet og det varierte kystlandskapet med små øyer og bukter er med på å skape øyfølelsen.  Stedet er sjarmerende med romantisk småbyidyll omgitt av frodige, grønne åser og flotte strender. Parga har dessuten beholdt sin opprinnelige greske karakter noe som merkes på når man rusler i gater og på torg. Man kan sitte lenge ved havnepromenaden og kose seg med greske spesialiteter; lenger oppe snor smale gater og smug seg, med butikker, tavernaer og bortgjemte, små barer. Husene er bygget som i et amfiteater rundt den lille havnen og byen passer for familier med barn i alle aldre.

Jeg tapte mitt hjerte til Parga for over 24 år siden, og siden da har jeg tilbrakt hver eneste sommer her som reiseleder for mine utallige koselige gjester. Store og små, besteforeldre, single med eller uten barn. Mange har funnet nye venner og reiser tilbake år etter år, og flere følger med. Første kvelden møtes vi til felles middag, (ikke inkludert) Dagene råder du over selv, men du har alltid noen å dele dagene med, og ikke minst kveldene – akkurat som du ønsker. Jeg kjenner Parga veldig godt og ser til at ferien blir så flott som mulig.  Det er trygt, sosialt og ikke minst hyggelig!  Bli med da vel!

Pargas egen hjemmeside: www.parga.com

Fine strender
Parga har mange gode strender. Bystranden Krioneri ligger midt i byen; rusler du imidlertid litt bortover mot enden, så finner du nok et sted litt for deg selv. I utkanten  av byen ligger  stranden Valtos i naturskjønne omgivelser. Hit kan du gå til fots eller med båt 5 min. Det går daglig båter til Sarakiniko beach og Lichnos beach, mindre strender og krystalklart vann. Variasjonen av strender er herlig, og du får naturligvis enda flere å velge mellom dersom du leier bil.

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt!
Noen av utfluktene du kan være med på: Båttur til Paxos og Antipaxos, elvevandring, Meteora, Zagoria. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke utflukter du/dere ønsker å være med på og utfluktene bestilles i Parga.

Jeg samarbeider med Dalen parkering på Gardermoen, så husk å forhåndsbestille klikk her

Praktisk informasjon:
Flyselskap: SAS

Utreise fra Oslo med SAS:             kl. 14.35 ankomst Preveza kl. 19.10
Hjemreise fra Preveza med SAS:   kl. 20.10 ankomst Oslo       kl. 22.45

Øvrige fly fra Bergen og Stavanger på forespørsel. De fleste reiser 2 uker, men dersom du ønsker 1 uke så går det like fint.

Betaling av reisen
Depositum på kr. 2000,- per person forfaller 1 uke etter bestilling. Resten av reisen skal være innbetalt innen 30 dager før avreise.

Parkering Gardermoen
Tips til billigst parkering på Gardermoen. Jeg samarbeider med Dalen parkering på Gardermoen så husk å forhåndsbestille ved å klikk her

Grunnpriser for 1 person

Prisen inkluderer flyreise med innsjekket bagasje, mat på flyet, transport flyplass-hotell t/r og 2 uker innkvartering på ønsket alternativ.

BACOLI
Fra Oslo

Dobbeltrom m/ balkong kr. 18.231,-

Inkluderer: Fly, mat på flyet, transport, hotell, frokost og aircondition.

https://www.apollo.no/reiser/europa/hellas/parga/hotell/bacol

San Nectarios
Fra Oslo
1 person Dobbeltrom m/ balkong kr. 18.798,-
2 personer i dobbeltrom               kr. 13.792,-

https://www.apollo.no/reiser/europa/hellas/parga/hotell/san-nectarios

Obligatorisk reiseledertillegg  2 uker kr. 1000,- / 1 uke kr. 500,-

Hotellskatt:
1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Dersom du ønsker å bo på andre steder, sjekk www.apollo.no
Olympic Hotell
Bianco
Acropol
Acropol tourist
Angela
Antonis
Olympic studios
Acrothea

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye