Informasjon

I tekstene nedenfor vil jeg fortelle om de praktiske informasjoner som medlemskap, forsikring og annet. Kan du ikke finne informasjonene du søker,  kan du lese mere under Spørsmål og Svar ellers er du velkommen til å kontakte meg. Med vennlig hilsen Unni Belseth

Oversikt:

Medlemskap 2020

For å kunne drive Unnis Aktivitetsferie videre, er det nødvendig at alle medlemmer betaler medlemskapet på kr. 450.
Alle som deltar på Unnis Aktivitetsferies arrangementer må være medlem.
Som medlem i Unnis Aktivitetsferie vil du fortløpende få tilsendt aktuelle tilbud.

KONTO: 6138 1395 706

Vervekampanje: Du får en verdikupong på kr 200,- for hvert nytt betalende medlem du verver. Det nye medlemmet må oppgi hvem som har vervet dem.

Ved siden av å arrangere gruppereiser, er Unnis Aktivitetsferie også et reisebyrå som er agent for Apollo.

Ønsker du å bestille en reise med Apollo, sender du en mail så ordner Unnis Aktivitetsferie resten.  Prisen blir ikke høyere om du bestiller via Unnis Aktivitetsferie, og merk at det er heller ingen nettrabatt hvis du bestiller på egenhånd. Unnis Aktivitetsferie er selvsagt også behjelpelig med å tilpasse en reise etter ditt behov.

Vervekampanje: Du får en verdikupong på kr 200,- for hvert nytt betalende medlem du verver. Det nye medlemmet må oppgi hvem som har vervet dem.

Ved siden av å arrangere gruppereiser, er Unnis Aktivitetsferie også et reisebyrå som agent for Ving.
Ønsker du å bestille en reise med Ving, er du hjertelig velkommen til å sende en mail så ordner Unnis Aktivitetsferie resten.  Prisen blir ikke høyere om du bestiller via Unnis Aktivitetsferie, og merk at det er heller ingen nettrabatt hvis du bestiller på egenhånd. Unnis Aktivitetsferie er selvsagt også behjelpelig med å tilpasse en reise etter ditt behov.
Du trenger ikke være medlem, for å bestille en reise med Ving via Unnis Aktivitetsferie.

Reiseforsikring

Avbestillingsforsikring – Det lønner seg alltid å ha forsikringen i orden før du skal på reise enten i Norge eller til utlandet. Ved å ha avbestillingsforsikring kan reisen avbestilles ved sykdom, mot at du har legeattest, rett før avreisen. Jeg anbefaler Europeiske Reiseforsikring tlf.: 815 33 121 Du kan lese mer om vilkårene på www.europeiske.no

Presseomtale

Her vil jeg liste en rekke presseomtaler for  Unnis Aktivitetferie. TV2-innslag om sommerferie og reiser. Se innslaget her.

Linker

Aleneforeldreforeningen

Mine Samarbeidspartnere:

Oset Høyfjellshotell Golsfjellet Guriset Høyfjellshotell – Golsfjellet Rondeheim – Den norske Fjellskolen på Høvringen i Rondane  Color Line Hardanger Fartøyvern Senter – arrangør av Seiltokt med Mathilde www.sjoarafting.com Dalen parkering Gardermoen, Apollo

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye