Om oss

Unnis Aktivitetsferie arrangerer aktivitetsturer for alle som reiser alene med barn / tenåringer. I tillegg arrangerer Unnis turer og bartreff for bare voksne.

Unnis Aktivitetsferie har turtilbud hver eneste ferie (sommer, høst, jul/nyttår, vinter, påske) samt en del helger utenom ferietid.

Unnis arrangerer også bartreff for bare voksne ca. hver 5. uke i Oslo, samt weekend-turer for bare voksne. Hensikten er å øke samholdet blant aleneforeldre som deltar på Unnis-turer og formidle informasjon om ulike arrangementer og ferier.

Unnis Aktivitetsferie tilbyr turer for enhver smak, ulike aldersgrupper og reisepakker året rundt.

Reisemålene har så langt vært tilbud i Norge, blant annet til fjells, bondegårdsferier og sykkelturer.Til utlandet har det gått turer til Danmark, Hellas, Spania, Kroatia, Egypt, Bulgaria og Praha. Hvert år kommer det nye reisemål, og Unnis jobber stadig med utvidelse av tilbudet – både innenlands og utenlands.

På Unnis-turer spiser deltakerne, hvis de ønsker det, felles måltider. Det arrangeres mange aktiviteter for små og store; utflukter, leker og samlinger.

Unnis-ferie er en aktiv ferie!

Foreldre og barn er aktive sammen på dagtid, og foreldrene har mulighet for sosialt samvær på kveldene. Barna trives godt sammen med andre barn som lever i samme familiesituasjon.

Alderen på barna spenner seg fra småbarn til tenåringer. Mange aleneforeldre synes det er vanskelig å tilfredstille barnas ferieønsker dersom det er stor aldersforskjell i søskenflokken. Unnis Aktivitetsferie har tilbud for barn i alle aldre.

Tilbakemeldinger fra aleneforeldre som har barn med stor aldersforskjell, viser at de er meget fornøyd – tenåringen fant jevnaldrende å være sammen med, og det gjorde de minste barna også.

Unnis Aktivitetsferie håper å se deg og dine barn på et av våre arrangement !

Vennlig hilsen

Unni Belseth

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye