Generell informasjon om Parga

Parga ligger på det greske fastlandet og på vestkysten av Hellas. Et meget sjarmerende sted, flotte strender og muligheter for utflukter til andre øyer. Bostedene er enkle, men hyggelige, og i år har jeg 4 forskjellige bosteder med Ving. Parga er et barnevennlig sted med gjestfrie og vennlige innbyggere. Her kan du velge mellom store og små strender, den største er Valtos beach. Det går daglig båter fra Parga havn til bla Sarakiniko beach og Lichnos beach, mindre strender og krystalklart vann

Husene i Parga er bygget som i et amfiteater rundt den lille havnen og passer for familier med barn i alle aldre. Noen av utfluktene: Båttur til Paxos og Antipaxos, båttur » Strand og grilling med Theo», gresk aften, elvevandring, beachparty, strandhopping, middag på Anti Paxos og mye mer. Ufluktene er felles, men det er selvfølgelig frivillig hva du ønsker å være med på.

Vi lander i Preveza etter ca. 4 timers flytur, transport til Parga tar ca. 1 time.

Gruppen er fordelt på 4 forskjellige bosteder. Første kvelden blir det arrangert en felles middag. Barna sitter sammen ved langbord fordelt på barnas aldre i tillegg et langbord for de voksne.
Daglig fast møtested på stranden og fast møtested før og etter middag. Man knytter lett nye kontakter og barna får raskt nye venner.

Tibake til Parga informasjon

Liker du innholdet på denne siden?


***AKKURAT NÅ***

Jeg gjennomfører for tiden en undersøkelse. Dine innspill er verdifulle for meg, og jeg ville satt pris på om du kunne sette av en kort stund for å svare på noen spørsmål. Delta i undersøkelsen - klikk her. Takk! Vennlig hilsen Unni :-)

Hold kontakten med dine ferievenner

Unnis Aktivitetferie står også bak singelpluss.no, som er den nye møteplassen for aleneforeldre. Lag en profil i dag, og treff mange av de du vil møte når du deltar på singeltreff, singelreiser og singelturer med Unnis Aktivitetferie.
Klikk her og hold kontakten med dine ferievenner, eller bli kjent med nye